Tretman VELVET SKIN obožavaju i svjetski poznata imena poput Jennifer Lopez i Kim Kardashian West, ali i naša poznata lica. Svi znamo koliko je važna njega kože, posebno kada ste pod povećalom javnosti. U našoj Poliklinici osiguravamo vam osobni pristup kako bi pronašli najbolju njegu i rješenje za vaš problem.

 
 
VELVET SKIN je svojevrsni ekvivalent filerima jer zahvaljujući elektromagnetskim valovima ublažava bore, tonizira kožu i ispravlja nepravilnosti. Rezultati se vide već nakon prvog korištenja, a ujedno je i jedan od omiljenih tretmana i same dr.Jelene Jakić. Velvet skin intra plus sofisticirani radiofrekvencijski uređaj za zatezanje i uljepšavanje kože i ostalih struktura na licu koji sam ima mogućnost prepoznavanja tipa i debljine kože i mijenja intenzitet energije prilagođen za svaki dio lica i tijela.
 
 
 
NA KOJEM PRINCIPU RADI?
 
Radijska frekvencija učinkovito ublažava znakove starenja kože i omogućuje dugotrajni efekt na licu i na tijelu. Tretman se izvodi aplikatorom koji može inducirati porast temperature kože i potaknuti stvaranje kolagena i elastina. Ublažava bore, fine linije, akne i brojne druge nesavršenosti, poboljšava tonus i teksturu kože, hidrira, pomlađuje, preoblikuje, revitalizira…
 
 
 
PRIPREMA PRIJE POSTUPKA
 
Velvet Skin ujedno se prilagođava svakom pacijentu u odnosu na tip kože i u odnosu na regiju koja se tretira. Ovaj postupak je idealan za hladne zimske dane, tako da je pravo vrijeme da se posvetite sebi.
 
 
OPORAVAK
 
Tretman je vrlo ugodan i blag tako da ste nakon tretmana spremni za nove izazove!