Select Page

Tretman VELVET SKIN obožavaju i svjetski poznata imena poput Jennifer Lopez i Kim Kardashian West, ali i naša poznata lica. Svi znamo koliko je važna njega kože, posebno kada ste pod povećalom javnosti. U našoj Poliklinici osiguravamo vam osobni pristup kako bi pronašli najbolju njegu i rješenje za vaš problem.
Velvet Skin je svojevrsni ekvivalent filerima jer zahvaljujući elektromagnetskim valovima ublažava bore, tonizira kožu i ispravlja nepravilnosti. Rezultati se vide već nakon prvog korištenja, a ujedno je i jedan od omiljenih tretmana i same dr.Jelene Jakić.

NA KOJEM PRINCIPU RADI?

Radijska frekvencija učinkovito ublažava znakove starenja kože i omogućuje dugotrajni efekt na licu i na tijelu. Tretman se izvodi aplikatorom koji može inducirati porast temperature kože i potaknuti stvaranje kolagena i elastina. Ublažava bore, fine linije, akne i brojne druge nesavršenosti, poboljšava tonus i teksturu kože, hidrira, pomlađuje, preoblikuje, revitalizira…

PRIPREMA PRIJE POSTUPKA

Velvet Skin ujedno se prilagođava svakom pacijentu u odnosu na tip kože i u odnosu na regiju koja se tretira. Ovaj postupak može se raditi tijekom cijele godine, tako da je pravo vrijeme da se posvetite sebi.

OPORAVAK

Tretman je vrlo ugodan i blag tako da ste nakon tretmana spremni za nove izazove!