Select Page

Genitalna rejuvenacija

Rodili ste, dugo koristili oralne kontraceptive ili ste u menopauzi? Srušite barijere seksualnog života koji više nije kao nekad uz genitalnu rejuvenaciju, očuvajte zdravlje i vratite mladost vulvo-vaginalnog područja.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA OVAJ TRETMAN?

Mlade žene nakon poroda, žene srednjih godina i nakon ulaska u menopauzu često se susreću sa promjenama zbog kojih im je narušena kvaliteta života, ali i predstavljaju barijeru u seksualnom životu.

Te neugodne promjene je moguće liječiti – svrbež i pečenje vanjskog spolovila i vagine, suhoća, slabost i gubitak elastičnosti tkiva, inkontinencija te bolnost prilikom spolnog odnosa. Iako se ovi pokazatelji promjena pripisuju posljedicama starenja, sve više žena kod svojih ginekologa traži rješenje tih učestalih problema koji ne utječu samo na intimni odnos već i posljedično na samu kvalitetu života.


ŠTO JE MOGUĆE TRETIRATI?

Ovaj tretman radi se hijaluronom ili PRP metodom tretiranjem matičnim stanicama tako da se uzmu stanice iz krvi pacijenta, koje potiču rast i regeneraciju postojećih stanica, zbog čega dobivamo efekt voluminoznosti i vlažnosti tkiva. Tretman osvježava kožu na vanjskom djelu spolovila ili na pubičnoj kosti.


TRETMANI I POSTUPAK

Postupak je bezbolan i provodi se u lokalnoj anesteziji, dok navedeno u ponekad nije ni potrebno.
Više detalja o cijelom postupku s uključenom pripremom i oporavkom od tretmana, savjetujemo da pročitate na ovim poveznicama:

– Genitalna rejuvenacija – tretman hijaluronom
– Genitalna rejuvenacija – tretman PRP metodom