Select Page

BODYSHOCK tretmani tijela

BODYSHOCK DRAINING TRETMAN

Exfolianting gel koji se stavlja na područje koje se tretira (ima glikolnu i laktičnu kis.koja će napraviti exfolijaciju kože i prpremiti ju da proizvodi bolje penetriraju u kožu). Nanosi se kombinacija activne solucije i drainactive booster te se umasirava Drainactive Booster koji sadrži extrakt slatke djeteline i rukogenin koji imaju jaki drenažni,ventonski i dekongestivni učinak.

Maska bodyshock koja se stavlja na tretirano područje (stoji 15-20 min i nakon toga se uklanja). Bodyshock intesifying krema ima učvršcujuci ucinak i vlaži kožu – umasira se i preporuča se da se klijent nakon toga ne tušira barem sljedećih nekoliko sati.

BODYSHOCK LIPOACTIV TRETMAN (za lokalizirani celulit)

Želite li tijelo bez celulita i pokazati čvrste noge ovoga ljeta, jedan od najdjelotvornijih tretmana je mesoestetic visoko učinkoviti tretman – Bodyshock Lipoactiv
Bodyshock je linija visoko koncentriranih aktivnih sastojaka koja se sastoji od 3 različita boostera, koje miješamo u koktel, ovisno o indikaciji i potrebama klijenta na kojemu izvodimo tretman.

Kada je riječ o celulitu, koristi se booster koji sadrži L- karnitin, kofein koji reducira adipocite i poboljšava mikrocirkulaciju kože Tretman razgrađuje celulit i sprječava njegovo ponovno nastajanje, usporava i održava čvrstoću kože.

 

BODYSHOCK FIRMING TRETMAN (za učvrščivanje)

Procedura je ista osim što se stavlja uz Active Solution i Firmactiv Booster. Booster sadrži extrakt slatkog badema, L-karnitin,kofein koji imaju učinak zatezanja i vidljivo poboljšava elastičnost tonusa kože.