Select Page

icoone® LASER MED za oblikovanje tijela

Vijesti iz svijeta estetske medicine posebno nas vesele, posebno kada je riječ o novim revolucionarnim uređajima koji na potpuno prirodan rješavaju problematična područja na našem tijelu, a čiji su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Zar to nije sve ono što želimo? Posebno kada je ljeto već stiglo!

O ČEMU SE RADI?

icoone® LASER MED – jedini uređaj koji sadrži Roboderm, patentiranu inovaciju koja stimulira vezivno tkivo kombiniranjem mikrostimulacije uz djelovanje LASER i LED tehnologije.

Ujedno je i jedini uređaj koji nudi tretman istodobno s dva aplikatora koji omogućuju simetričnu stimulaciju, dvostruko brže i učinkovitije nego kod korištenja jednog aplikatora. Isto tako, sadrži i najmanje aplikatore dostupne u dvostrukoj funkciji, a dizajnirane su za korištenje na manjim i teško dostupnim područjima kako bi imali individualan pristup svakom pacijentu – što itekako dobro zna stručni tim Poliklinike dr.Jakić gdje možete iz prve ruke isprobati novi revolucionarni laser!

ZNANSTVENO DOKAZANO DJELOVANJE

Djelovanje icoone® je klinički dokazano. To je medicinski laser čije 915nm LASER diode prodiru u tkivo, stvarajući toplinski učinak koji omekšava masnoće unutar adipocita. Istodobno 650nm LED modificira propusnost membrane masnih stanica, omogućujući masti da prolazi u intersticijski prostor.

Icoone sadrži ukupno 11 aplikatora koji omogućuju tretiranje cijelog tijela i lica, bilo da se koriste zajedno ili zasebno te omogućuje ciljane tretmane određenih masnih područja na velikim dijelovima tijela – kako za žene, tako i za muškarce.

  • Idealan u borbi protiv celulita jer omekšava kožu, potiče drenažu i cirkulaciju te na najbezbolniji način oblikuje tijelo.
  • Dizajniran je da ‘razbija’ i najtvrdokornije masne naslage pa cijeloj figuri daje harmoničan izgled te osjećaj lakoće i wellnessa.
  • Neizbježan je i u tretmanima učvršćivanja i toniranja tijela, baš kao i u anti-age tretmanima lica jer stimulira proizvodnju kolagena i elastina te pruža svježinu i elastičnost kompletnoj koži.
  • Dizajniran da revitalizira kožu i podari joj više kisika, savršen je saveznik i u tretmanima brade, podočnjaka, dekoltea, učvršćivanja vrata i remodeliranja grudi.
  • Idealan je izbor za brzo osvježenje cjelokupnog izgleda – bez odlaska pod nož.
  • Koristi se i u drugim brojnim tretmanima za uljepšavanje, ali i u ozbiljnijim medicinskim slučajevima, poput tretiranja ožiljaka, fibroza, eliminiranja izraslina te u tretmanima za brži oporavak nakon operacija.

icoone® već možete isprobati u Poliklinici dr.Jakić.

Rezervacije su otvorene, zato među prvima isprobajte revolucionaran tretman za djelotvorno uklanjanje celulita već nakon prvog tretmana i budite spremni za plažu već ovog ljeta!

Sve dodatne informacije oko cijena i paketa tretmana, dostupno su na broj 091 9117 093 ili mail info@poliklinika-jakic.hr