Select Page

Alma Soprano Titanium – lasersko uklanjanje dlačica

Čupaj, izbrijavaj, pusti da rastu, pa opet ispočetka… rijetke su žene koje nemaju problema s tvrdoglavim dlačicama, no sada bi i se napokon mogli riješiti zauvijek! Zvuči čarobno? Pa upravo je takav novi tretman u Poliklinici dr.Jakić jer revolucionarni laser Alma Soprano Titanium dokazano dugotrajno uklanja dlačice s tijela – neovisno o boji kože i tipu dlačice – i to gotovo potpuno bezbolno!

Riječ je o najmodernijoj tehnologiji za uklanjanje dlačica, a čarobna riječ je da tretman NE BOLI! Cilj je približiti tretman svima, tako da si ga svaka žena može priuštiti“, ističe cijenjena dermatologica dr.Jelena Jakić u čiju je Polikliniku upravo stigao novi uređaj za koji postoji već prednarudžbe i lista čekanja!

 

NOVI CJENIK Soprano Titanium 2023. 

 

Dr.Jelena Jakić Foto: John Pavlish

 

Alma Soprano Titanium laser najnovija je tehnologija laserskog uklanjanja dlaka, čiju su nevjerojatnu superiornost otkrili milijuni ljudi u brojnim klinikama širom svijeta. Medicinski laser prošao je stroga istraživanja, te je 2019. osvojio titulu najboljeg u kategoriji laserskog uklanjanja dlačica. Statističkim  istraživanjem dokazan i kao laser koji je najviše pretraživan na Google platformi od strane korisnika, u usporedbi s drugim laserima. No to nisu jedine njegove prednosti. Laser kombinira najmoderniju tehnologiju, najveće područje sonde i napredni sustav hlađenjaICE plus, koji je posebno dizajniran za hlađenje kože tijekom tretmana. Upravo te prednosti omogućuju izuzetno brzo, sigurno, učinkovito i bezbolno lasersko uklanjanje dlaka.

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO ZA UKLANJANJE DLAČICA?

Iako su rezultati individualni, na osnovu dosadašnjeg iskustva, pokazalo se da je potrebno minimalno 6 tretmana za dugotrajnu redukciju dlačica. Potrebno ga je ponavljati svakih 6 tjedana za tretmane na licu, te svakih 8 tjedana na tijelu. Tretmane je neophodno ponavljati da bi zahvatili sve dlačice, odnosno one koje su prešle iz faze mirovanja u aktivnu fazu. Nakon toga, tretman je potrebno ponoviti barem jednom godinu do dvije dana radi održavanja.

KADA MOŽETE OČEKIVATI PRVE REZULTATE?

Vjerovali ili ne – odmah! 10 do 14 dana nakon prvog tretmana laserske epilacije možete očekivati opadanje dlačica, koje iznosi i do 30%. Nove dlačice koje rastu bit će rjeđe, za nijansu svjetlije i mekše, a nakon sljedećeg tretmana još rjeđe i manje vidljive.

Osim toga, velika novost u usporedbi s ostalim laserima je i to da je laserska epilacija moguća ljeti – kao i tijekom cijele godine. Bez ikakvih nuspojava učinkovita je i na tamnoj ili sunčanoj koži u solariju ili na suncu. SHR tehnologija omogućuje koži da se postupno zagrije, djelotvorno uništavajući folikule dlačice i usporavajući njihov ponovni rast, istovremeno štiteći okolno tkivo od ozljeda.

KAKO SE PRIPREMITI ZA TRETMAN?

Poželjno je tri do četiri tjedna prije tretmana laserske epilacije prestati sa svim metodama koje čupaju dlake iz korijena (depilacija voskom, šećernom pastom, pincetom). Na tretman dolazite sa uklonjenim dlačicama na regiji koja se tretira – preporučljivo je da se dlačice uklone večer prije tretmana zbog eventualnih iritacija na koži od nedavnog brijanja britvicom ili kremom za depilaciju.

Nagrađivani najnoviji Alma Soprano Titanium se koristi u naprednim klinikama za uklanjanje dlačica i od strane vodećih estetičara i doktora širom svijeta – sada je dostupan i u Poliklinici dr.Jakić.