Select Page

Naš Tim

Jelena Jakić, dr.med

Jelena Jakić, dr.med

SPECIJALISTA DERMATOVENEROLOG

Medicinski fakultet je završila 2000. godine u Zagrebu.

Nakon odrađenog staža u zagrebačkim klinikama, 2002. godine započinje specijalizaciju iz dermatovenerologije u Klinici za kožne i spolne bolesti koju je uspješno završila 2006. godine.

Tijekom specijalizacije posebno se bavila dermatokirurgijom, a uz to se rodila ljubav za estetsku dermatologiju. Tada je započela  i dodatna edukacija iz područja anti-aginga. Nezasitna želja za znanjem vodila je dr.Jakić kroz mnoge kongrese i edukacije do pozicije službenog edukatora Adria regije za hijaluronske filere Juvederm i Teosyal Skin Tech Pharma Group pilinge, biorevitalizaciju te PRP – tretmane pomlađivanja krvnom  plazmom.

Lidija Ćalušić

Lidija Ćalušić

GLAVNA MEDICINSKA SESTRA

Medicinska sestra sa dugogodišnjim iskustvom u dermatologiji. Sudjelovala  je i asistirala na mnogim radionicama u estetskoj dermatologiji, te posjeduje veliko iskustvo u organizaciji posla i radu sa pacijentima.

Trenutno je na usavršavanju na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Dijana Cerić

Dijana Cerić

KOZMETIČARKA

Završila je srednju školu Vladimira Preloga, smjer kozmetičar te je položila majstorski ispit za kozmetičara 2013. U međuvremenu je završila i tečaj za masera. Radi s raznim aparatima za lice i tijelo, a specijalnost su joj tretmani lica – kao i masaža lica, vrata i dekoltea.
Mikela Petković dr.med.

Mikela Petković dr.med.

specijalista dermatologije i venerologije

Od početka specijalizacije 2001. iz dermatovenerologije na Klinici za dermatologiju KBC-a Zagreb koju je i završila 2019., dr. med. Mikela Petković se kontinuirano usavršava na područjima iz dermoskopije i dermatokirurgije.

Posebno se i educirala u liječenju bolesti vlasišta, a osobito je veseli rad s djecom te je tijekom liječenja adolescentskih akni razvila ljubav prema estetskoj dermatologiji. Autorica je i koautorica brojnih radova u indeksiranim časopisima, kao i predavačica na raznim specijaliziranim simpozijima i kongresima.

Marija Buljan, dr.med.

Marija Buljan, dr.med.

spec. dermatologije i venerologije subspec. dermatološke onkologije

Specijalist dermatologije i venerologije, uže specijalnosti dermatološke onkologije u Klinici za kožne i spolne bolesti KBC „Sestre milosrdnice“. Ujedno i docentica na Katedri za dermatovenerologiju Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Uže područje rada: dermatoonkologija, dermatoskopija, dermatološka kirurgija, medicinska kozmetologija (primjena suvremenih metoda pomlađivanja kože, dermaroller, različite vrste peelinga kože, fileri, botox,…). Član tima Referentnog centra za melanom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH.