Select Page

Naš Tim

Jelena Jakić, dr.med

Jelena Jakić, dr.med

SPECIJALISTA DERMATOVENEROLOG

Medicinski fakultet je završila 2000. godine u Zagrebu.

Nakon odrađenog staža u zagrebačkim klinikama, 2002. godine započinje specijalizaciju iz dermatovenerologije u Klinici za kožne i spolne bolesti koju je uspješno završila 2006. godine.

Tijekom specijalizacije posebno se bavila dermatokirurgijom, a uz to se rodila ljubav za estetsku dermatologiju. Tada je započela  i dodatna edukacija iz područja anti-aginga. Nezasitna želja za znanjem vodila je dr.Jakić kroz mnoge kongrese i edukacije oko biorevitalizacije te PRP – tretmana pomlađivanja krvnom  plazmom.

Lidija Ćalušić, mag. med. techn.

Lidija Ćalušić, mag. med. techn.

GLAVNA MEDICINSKA SESTRA

Medicinska sestra sa dugogodišnjim iskustvom u dermatologiji.

Sudjelovala  je i asistirala na mnogim radionicama u estetskoj dermatologiji, te posjeduje veliko iskustvo u organizaciji posla i radu sa pacijentima.

Dijana Cerić

Dijana Cerić

KOZMETIČARKA

Završila je srednju školu Vladimira Preloga, smjer kozmetičar te je položila majstorski ispit za kozmetičara 2013.

U međuvremenu je završila i tečaj za masera. Radi s raznim aparatima za lice i tijelo, a specijalnost su joj tretmani lica – kao i masaža lica, vrata i dekoltea.

Marija Buljan, izv. prof. dr. sc.

Marija Buljan, izv. prof. dr. sc.

spec. dermatologije i venerologijesubspec. dermatološke onkologije

Specijalist dermatologije i venerologije, uže specijalnosti dermatološke onkologije u Klinici za kožne i spolne bolesti KBC „Sestre milosrdnice“. Ujedno i docentica na Katedri za dermatovenerologiju Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Uže područje rada: dermatoonkologija, dermatoskopija, dermatološka kirurgija, medicinska kozmetologija (primjena suvremenih metoda pomlađivanja kože, dermaroller, različite vrste peelinga kože, fileri, botox,…).

Član tima Referentnog centra za melanom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH.

Sara Špičić dr.med.

Sara Špičić dr.med.

specijalizantica dermatologije i venerologije

Rođena u Zagrebu gdje završava osnovnu školu i jezičnu gimnaziju. Studirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu od 2009. do 2015.godine gdje je diplomirala s odličnim uspjehom. Pripravnički liječnički staž dr.Sara Spičić je odradila na KB Merkur u Zagrebu. Radno iskustvo stekla je u Zavodu za hitnu medicinu Zagrebačke županije, Domu zdravlja Zagrebačke županije te Klinici za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu medicinu na KB Dubrava.
Trenutno obavlja specijalističko usavršavanje na Klinici za kožne i spolne bolesti KBC Sestara milosrdnica u Zagrebu, te je dio tima u Poliklinici dr.Jelene Jakić.
Sandra Stanić Duktaj, dr.med.

Sandra Stanić Duktaj, dr.med.

specijalist dermatologije i venerologije

Rođena u Badenu u Švicarskoj, diplomirala je na medicinskom fakultetu u Zagrebu 2005., 2006. je položila državni ispit za doktora medicije, a 2013. je i položila specijalistički ispit iz dermatovenerologije.

Obvezni pripravnički staž odradila je u bolnici u Općoj bolnici Zabok, dok je specijalistički staž iz dermatovenerologije odradila u Klinici za kožne i spolne bolesti Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice.

Stručna i puna iskustva, sada je pojačanje u Poliklinici dr.Jakić.