Select Page

Biorevitalizacija lica i tijela

Ako imate sitne bore, koža vam je dehidrirana, opuštena, “siva”, muče vas proširene pore, hiperpigmentacije, opuštenost kože i tamni kolutovi oko očiju, celulit i masno tkivo – BioRevitalizacija je tretman koji daje rješenje na sve ove izazove. Tretman u najkraćem roku hidratizira kožu, potiče obnovu kolagena i brzo daje željene rezultate.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA BIOREVITALIZACIJU LICA I TIJELA?

BioRevitalizacija je minimalno bolna injekcijska metoda unošenja aktivnih sastojaka ili, kako ih volimo zvati, ‘čarobnih koktela’ (najviše neumreženog hijalurona u kombinaciji sa 72 druge molekule) za obnovu i hidrataciju kože, čije su formule prilagodene za korištenje u anti-age svrhe, ali i za ciljane tretmane u svrhu liječenja određenih problematika.


ŠTO JE MOGUĆE TRETIRATI?

Ovim tretmanom moguće je tretirati hiperpigmentaciju, povratiti gubitak elastičnosti, ‘sivilo’ i dehidriranost kože, proširene pore, tamne kolutove oko očiju i sl. te je uglavnom moguće tretirati kožu lica i cijelog tijela.


PRIPREMA PRIJE TRETMANA

Nema posebne pripreme za tretman. Specijalist neposredno prije početka tretmana radi pregled i određuje koji ‘koktel dragocjenih sastojaka’ će primijeniti. Nakon toga nanosi se anestetska krema na područje koje će se tretirati i sam postupak može početi.


TRETMAN I POSTUPAK

Ovaj tretman je injekcijska metoda unošenja aktivnih sastojaka (najviše neumreženog hijalurona u kombinaciji sa 72 druge molekule) za obnovu i hidrataciju kože, čije su formule prilagodene za korištenje u anti-age svrhe, ali i za ciljane tretmane u svrhu liječenja. Za injektiranje ‘dragocjenih sastojaka’ koristimo uređaje – mesogun ili microneedeling te naravno i klasičnu ručnu aplikaciju.

Za najbolje rezultate savjetujemo napraviti niz od 4 tretmana, s razmakom od 7 do 14 dana, ovisno o stanju kože koje će prethodno procijeniti liječnik-specijalist.


OPORAVAK

Posebnog oporavka od ovog tretmana nema. Zbog uboda mogu eventualno nastati modrice koje se mogu prikriti šminkom, a pacijent se može odmah vratiti svojim dnevnim obvezama. Ukoliko se postupak radi na većem području tzv. Microneedling metodom, savjetujemo pročitati detaljnije o oporavku ovdje.