Hijaluronski fileri

Predivno oblikovano lice i usne uz nestanak vidljivih bora – ovo zvuči poput želja koje ima većina žena današnjice. Prepoznajete li ovu misao kao svoju želju, fileri hijaluronske kiseline mogu ih uspješno ispuniti.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA RESORPTIVNE FILERE?

Hijaluronska kiselina prirodni je sastojak naše kože, ali ju s vremenom i godinama gubimo što rezultira opuštenom kožom i pojavom bora. Radi se o molekuli čije je glavno svojstvo sposobnost vezanje vode, čime učvršćuje vezivno tkivo i doprinosi čvršćem izgledu kože.

Zato hijaluronsku kiselinu smatramo čudotvornim oružjem u borbi protiv starenja kože. Hijaluronske filere koristimo za popunjavanje bora i podizanje određenih regija lica, uklanjanje podočnjaka i popunjavanje usana zadržavajući prirodan izgled. Učinak je vidljiv odmah, a traje i više od godinu dana.

U poliklinici Jakić koristimo provjereno sigurne brendove Juvederm i Teosyal filera, koji su prirodni i razgradivi te gotovo 100% odgovaraju onome što imamo u sastavu kože. Ne izazivaju štetne reakcije na mjestu ubrizgavanja i možemo sa sigurnošću reći da tretman nema negativnih posljedica. S obzirom da se fizikalne osobine hijaluronske kiseline baziraju na različitim gustoćama gel forme, ovi fileri omogućuju razvnovrsnost postupaka i revolucionarne rezultate u svakoj životnoj dobi.


ŠTO JE MOGUĆE TRETIRATI?

  • Bore između nosa i usana
  • Pušačke bore oko usana
  • Bore s vanjske strane očiju
  • Lifting jagodica i cijelog lica
  • Povećanje usana


PRIPREMA PRIJE TRERMANA

Ne postoji posebna priprema prije tretmana. Ukoliko nosite make-up ili kozmetične proizvode na područjima za tretiranje, odstranit ćemo ih na licu mjesta neposredno prije početka tretmana.


TRETMAN I POSTUPAK

Tretman traje do sat vremena, zajedno sa pripremom. Prije tretmana se na tretiranu regiju nanosi anestetska krema, tako da možemo reći da je tretman gotovo bezbolan. Rezultati su vidljivi odmah, a potpuni učinak kroz 7-10 dana.


OPORAVAK

Pacijent nema poseban tretman oporavka, poželjno je izbjegavati ljutu hranu i piti malo više tekućine u periodu od tjedan dana po završetku tretmana.

PITANJA I ODGOVORI

 

Pozdrav! Želim samo najbolje u svome tijelu, pa mi nije svejedno koliko je stara tehnologija tih filera. Ja bi ipak da to bude najnovije s tržišta. Što vi točno imate? Hvala – Ana Z.

Draga Ana, drago nam je što ne pristajete na kompromise, takva je i većina naših klijentica. Zato u Poliklinici dr. Jelena Jakić koristimo ono što smatramo da je uistinu najbolje, a kad su u pitanju hijaluronski fileri, onda su vrhunske kvalitete, zadnje generacije sa produženim djelovanje – Juvederm i Teosyal. – Dr. Jakić

Pošaljite nam upit, odgovaramo u najkraćem mogućem roku!