Select Page

Čišćenje lica

Zdravlje, ljepota, gipkost i čistoća vašeg lica, ali i cjelokupni dojam koji ostavljate svojom kožom ovisi o tome koliko često ga njegujete i čistite. Ovaj tretman potreban je svim generacijama bez obzira na spol, jer svježina i sjaj lica ne ostaju na koži ukoliko ne postoji rutina održavanja.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA OVAJ TRETMAN?

Prištići, proširene pore, miteseri, hiperpigmentacija, hrapava i dehidratizirana koža – ovo je samo dio problema kože koje čišćenjem lica možemo ukloniti i vratiti koži prirodan sjaj. Tretmanima u našoj poliklinici regenerirat ćemo, ozdraviti i pomladiti vašu kožu.

Tijekom tretmana koriste se proizvodi kuće Dermalogica za profesionalnu njegu lica, bez parabena i bez testiranja na životinjama.


PRIPREMA PRIJE TRETMANA

Prije početka tretmana potrebno je temeljito ukloniti make-up. Profesionalnom analizom vašeg tipa kože znat
ćemo prilagoditi tretman njenim potrebama.


TRETMAN I POSTUPAK

Tretman se radi pilingom lica kojim se skidaju mrtve stanice kože. Potom se koža lica omekšava vapozonom te se radi mehaničko čišćenje. Sljedeći korak je tretiranje lica visokom frekvencijom pri kojoj se koža dezinficira te se nanosi maska – prema tipu kože (umirujuća, hidratizirajuća i sl.). Za vrijeme djelovanja maske relaksirajući učinak postižemo posebnom masažom ruku. Kod anti-age čišćenja uključena je i masaža lica, vrata i dekoltea.