Select Page

RED CARPET “Stimulator Peel” by Dr. Zein Obagi

Nazivaju ga ‘Stimulator Peel’, ali i najbolje čuvanom tajnom Hollywoodske ljepote. Koja se žena ne bi htjela vratiti nakon pauze za ručak i izgledati savršeno? Da, toliko kratko traje, a daje nevjerojatne rezultate. I nas je ostavio bez riječi, a spomenemo li još da je to kozmetika koju je osmislio slavni Dr. Zein Obagi, jasno je da se radi o vrhunskom tretmanu!

 

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA OVAJ SVJETSKI POZNATI TRETMAN?

Za razliku od velikog broja tretmana ove kategorije koji ostavljaju crvenilo i potrebno je neko vrijeme da se koža u potpunosti oporavi, piling koji je osmislio dr. Zein Obagi ostavlja samo nevjerojatne rezultate na koži.

– Pomlađuje ju
– Popravlja oštećenja uzrokovana suncem
– Ublažava vidljive linije i bore lica
– Stimulira nastajanje kolagena i elastina
– Učvršćuje kožu
– Ublažava pojavu hiperpigmentacije
– Povećava toleranciju kože na vanjske učinke


TRETMANI I POSTUPAK

Stimulator Peel by dr. Zein Obagi djeluje u samo nekoliko minuta tako da eksfolira kožu stimulirajući izmjenu stanica. Sastoji se od 3 važne kiseline (salicilna, mliječna i citratna) koje djeluju na tonus kože, teksturu i njen sjaj te da dovedu do krajnjih željenih rezultata. Ovaj jednostavan i brz tretman moguće je napraviti u kratkom vremenskom roku, toliko kratkom da ga nazivaju i ‘Lunch Time’ tretmanom.

Za najbolje i dugotrajne rezultate preporučuje se napraviti do 5 tretmana u periodu od 2 do 5 tjedana.


OPORAVAK

Iako konkretnog oporavka nema jer nema ni posljedičnih negativnih utjecaja na kožu, ukoliko se tretman radi u vrijeme sunčanih i ljetnih razdoblja, savjetuje se konstantno korištenje zaštitnih krema SPF 30 do SPF 50.