Select Page

Koža vam je dehidrirana, izgubila je sjaj i postala je gruba i osjetljiva na dodir? Srećom, postoje tretmani i individualizirana njega na našem odjelu medicinske kozmetologije a jedan od omiljenih tretmana za instant rezultate je ‘Stimulator Peel’ – najbolje čuvana tajnom Hollywoodske ljepote!

Koja se žena ne bi htjela vratiti nakon pauze za ručak i izgledati savršeno? Da, toliko kratko traje, a daje nevjerojatne rezultate. I nas je ostavio bez riječi, a spomenemo li još da je to kozmetika koju je osmislio slavni Dr. Zein Obagi, jasno je da se radi o vrhunskom tretmanu! 

 

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA Stimulator Peel by Dr.Obagi?

Za razliku od velikog broja tretmana ove kategorije koji ostavljaju crvenilo i potrebno je neko vrijeme da se koža u potpunosti oporavi, piling koji je osmislio dr. Zein Obagi ostavlja samo nevjerojatne rezultate na koži.

– Pomlađuje ju
– Popravlja oštećenja uzrokovana suncem
– Ublažava vidljive linije i bore lica
– Stimulira nastajanje kolagena i elastina
– Učvršćuje kožu
– Ublažava pojavu hiperpigmentacije
– Povećava toleranciju kože na vanjske učinke


TRETMANI I POSTUPAK

Stimulator Peel by dr. Zein Obagi djeluje u samo nekoliko minuta tako da eksfolira kožu stimulirajući izmjenu stanica. Sastoji se od 3 važne kiseline (salicilna, mliječna i citratna) koje djeluju na tonus kože, teksturu i njen sjaj te da dovedu do krajnjih željenih rezultata. Ovaj jednostavan i brz tretman moguće je napraviti u kratkom vremenskom roku, toliko kratkom da ga nazivaju i ‘Lunch Time’ tretmanom.

Za najbolje i dugotrajne rezultate preporučuje se napraviti do 5 tretmana u periodu od 2 do 5 tjedana.

 

RED CARPET GLOW (OBAGI) (traje 60 min)

tretman uključuje:

  • uklanjanje makeupa
  • mikrodermoabraziju (lice,vrat i dekoltea) kojom nježno i bezbolno odstranjujemo gornji sloj kože. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica
  • Peel prep (odmaašćivač) on priprema kožu za piling
  • Stimulator peel – kemijski piling lica, vrata i dekoltea
  • ZO Stimulator Peel, poznat i pod nazivom ‘Red Carpet’ piling jer je popularan među hollywoodskim zvijezdama. Koža izgleda zdravije i čišće te istovremeno ne ostavlja crvenilo niti uzrokuje ljuštenje kože nakon tretmana.
  • specijalnu masku koja u sebi ima zelenog čaja i aloe vere koja će smiriti kožu i dati joj poseban sjaj
  • krema za lice, vrat i dekolte (ovisno i tipu i stanji kože) + SPF

Ovaj neinvazivni tretman osvježava kožu, potiče zatezanje kože, te ublažuje bore.

TV voditeljica Ana Radišić voli Red Carpet Glow tretman

RED CARPET GLOW (OBAGI) 2 (traje 90 min)

Postupak tretmana je isti, samo poslije kemijskog pilinga dodatno se radi masaža lica, vrata i dekoltea, nakon koje se nanosi maska, krema i spf.


OPORAVAK

Iako konkretnog oporavka nema jer nema ni posljedičnih negativnih utjecaja na kožu, ukoliko se tretman radi u vrijeme sunčanih i ljetnih razdoblja, savjetuje se konstantno korištenje zaštitnih krema SPF 30 do SPF 50.