Naš Tim

Dr. Jelena Jakić

Dr. Jelena Jakić

SPECIJALISTA DERMATOVENEROLOG

Medicinski fakultet sam završila 2000. godine u Zagrebu.

Nakon odrađenog staža u zagrebačkim klinikama, 2002. godine započinjem specijalizaciju iz dermatovenerologije u Klinici za kožne i spolne bolesti koju sam uspješno završila 2006. godine.

Tijekom specijalizacije sam se posebno bavila dermatokirurgijom, a uz to se rodila ljubav za estetsku dermatologiju. Tada sam započela sa dodatnim edukacijama iz područja anti-aginga što sam odlaskom iz Klinike počela prakticirati na mojim pacijentima. Nezasitna želja za znanjem me vodila kroz mnoge kongrese i edukacije do pozicije službenog edukatora Adria regije za :

hijaluronske filere Juvederm i Teosyal
Skin Tech Pharma Group pilinge i biorevitalizaciju
Cellenis PRP – tretmane pomlađivanja plazmom

Lidija Ćalušić

Lidija Ćalušić

MEDICINSKA SESTRA

Medicinska sestra sa dugogodišnjim iskustvom u dermatologiji. Sudjelovala i asistirala na mnogim radionicama u estetskoj dermatologiji. Posjeduje veliko iskustvo u organizaciji posala i radu sa pacijentima.

Hrvoje Šojat

Hrvoje Šojat

Tomislav Ribičić

Tomislav Ribičić

SPECIJALIST ORTOPEDIJE

Dr. Tomislav Ribičić je specijalist ortopedije s bogatim višegodišnjim iskustvom u dječjoj ortopediji. Uže područje interesa mu je sportska traumatologija dječje dobi, liječenje cerebralne paralize, artroskopsko- rekonstruktivni zahvati na dječjem koljenu, prevencija i liječenje urođenih i stečenih deformiteta lokomotornog sustava i operativno liječenje tumora lokomotornog sustava u djece.

Član je Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog društva za dječju ortopediju, European Paediatric Orthopaedic Society- EPOS. Autor je i koautor znanstvenih i stručnih radova u međunarodnim recenziranim časopisima.