Virtualna mezoterapija lica

Pitate se kako naše poznate zvijezde izgledaju tako dobro iako su već odavno zakoračile u zrele godine kad bi lice, ali i cijelo tijelo trebalo biti opuštenije, a koža pokazivati značajne znakove starenja? Tretman koji koristi otkriće za koji je dodijeljena Nobelova nagrada može pomladiti i vašu kožu!

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA VIRTUALNU MEZOTERAPIJU LICA?

Zadržati mladost, a ne ići pod nož? To je san svake žene i uistinu je moguć. Virtualna mezoterapija je estetska, nekirurška metoda koja bez upotrebe igle unosi pročišćene aktivne tvari u središnji dio kože (mezoderm) te u područje potkožnog tkiva. Rezultati su vidljivo nestajanje bora i hiperpigmentacija, osvježavanje tena, učvršćivanje tonusa lica i tijela te smanjenje celulita. Iako se ne preporučuje trudnicama, preporučuje se za brži povratak u formu nakon poroda. Uz to je u potpunosti bezbolna, ali i ugodna. Tajna je u kombinaciji modaliteta struja kojim se unosi aktivne tvari u kožu putem profesionalnog uređaja, a kojom se povećanje unosa aktivnih tvari u licu povećava na 90%, za razliku od 10% koji se mogu dobiti klasičnim tretmanima.


ŠTO JE MOGUĆE TRETIRATI?

Moguće je tretirati dvije regije, lice i tijelo. Regija lica uključuje područje lica, vrata i tijela kako bi se dobili najbolji rezultati. Više detalja o mezoterapiji tijela možete pročitati ovdje.


PRIPREMA PRIJE TRETMANA

Za razliku od nekih drugih tretmana, virtualna mezoterapija odlično se slaže s kombiniranjem drugih usluga koje možete pronaći u našoj poliklinici. Stoga prije terapije nije potrebna posebna priprema osim uklanjanja make-upa i kozmetičkih preparata s lica.


TRETMAN I POSTUPAK

Virtualna mezoterapija lica je bezbolan i siguran tretman koji daje trenutni blistavi i dugotrajni željeni efekt lica. S obzirom da se radi o unošenju aktivnih tvari u kožu lica, na dubinu od 1 cm, sam tretman radi se uređajem koji koristi učinke 4 vrste struja. One stimuliraju metabolizam kože, unose ionizirane aktivne sastojke u epidermu, pospješuju prodiranje aktivnih sastojaka u stanice putem vodenih kanalića unutar naše kože te potiču napetosti i čvrstoću kože u posljednjoj fazi.

Za željene rezultate, naš specijalist preporučit će Vam optimalan broj tretmana, a preporučuje se napraviti ih minimalno 5.


OPORAVAK

S obzirom da tretman ne ostavlja podljeve, ranice, niti bilo kakve druge fizičke posljedice osim zdravog i željenog izgleda, ova metoda omogućuje da pacijent odmah po završenom tretmanu normalno nastavi sa svojim dnevnim rutinama.