Profesionalno šminkanje (make-up)

Ne postoji žena ili djevojka koja na svoj poseban dan ne želi
izgledati savršeno. Ne mora to ni biti poseban dan, može biti i dan kao svaki drugi. Profesionalno šminkanje u poliklinici Jakić radi naša cerfiticirana vizažistica koja šminkanje radi prema željama i savjetovanju, s obzirom na prigodu, nijansu vaše puti, boju kose i očiju, odjevnu kombinaciju i još mnogo toga kako bi cijeli make-up bio efektan, a lice savršeno.

DNEVNI MAKE-UP

Lagan, prozračan i prirodan make-up, prilagođen godišnjem dobu odn. vremenskim uvjetima, kako bi ostao postojan na koži prilikom hladnih zimskih temperatura, ali i visokih ljetnih.


VEČERNJI MAKE-UP

Za razliku od drugih make-upova, večernji zahtjeva ‘težu’ šminku. Radi se korekcija nepravilnosti, dodatna sjenčanja i korištenje jačih pigmenata, te se prema dogovoru stavljaju umjetne trepavice – parcijalno ili cijele.


MAKE UP ZA VJENČANJE

Make-up za mladenke je uglavnom prozračan te odražava osobnost i želje same mladenke da naglasi njenu prirodnu ljepotu. Ali s obzirom na trajanje cijelog nezaboravnog događaja, potrebno je koristiti dugotrajnu šminku i proizvode najviše kvalitete kako bi se izbjegle ‘dramatične posljedice’ – npr. ukoliko pretpostavljate da ćete plakati od sreće na vjenčanju, pripremili smo posebnu vodootpornu maskaru ili umjesto nje jednostavno i dodamo umjetne trepavice koje će izgledati prirodno i naglasiti oči. Uz prethodnu najavu i dogovor, radimo i probno šminkanje.


PREPARATI I BRENDOVI KOJE KORISTIMO

Kao što i kod drugih usluga u našoj poliklinici prakticiramo, koristimo samo kvalitetne i profesionalne proizvode, prethodno ispitane i testirane. Make Up For Ever, Benefit, MAC, Shu uemura, Two Faced, Dior, Chanel i ostale vrhunske proizvode možete
pronaći u našoj make-up kolekciji.


OPORAVAK

Pacijent nema poseban tretman oporavka, poželjno je izbjegavati ljutu hranu i piti malo više tekućine u periodu od tjedan dana po završetku tretmana.

Pošaljite nam upit, odgovaramo u najkraćem mogućem roku!