Select Page

Masaža

Stres je uzrok velikog broja bolesti današnjice, a tako ga je lako ukloniti… Samo 30 minuta profesionalne masaže u stručnim rukama može donijeti potpunu relaksaciju organizma te usmjeriti tijelo željenom balansu. U našoj poliklinici možete se bez straha prepustiti rukama naših profesionalnih masera, u ugodnom i higijenski čistom ambijentu.

KLASIČNA MASAŽA CIJELOG TIJELA 

Ovom tretmanu je cilj potpuno opuštanje, reduciranje stresa i boli. Sam tempo masaže je srednje sporiji, a pritisak srednje jačine. Kožu masažnim pokretima hidratiziramo uljem, postižući duboku relaksaciju opuštanjem mišića. Cilj je vraćanje organizma u prirodni tok te postizanje balansa, a ovom tehnikom temperatura tijela se povisuje za 2-3 stupnja, poboljšava cirkulacija i opskrba kisikom i hranjivim tvarima, a pojačava se i izlučivanje vode iz tijela uz stimulaciju imuniteta.

Radi maksimalnog učinka poželjno je savjetovati se s maserom radi dogovora o jačini pritiska te o eventualnim
problematičnim dijelovima tijela.


PARCIJALNA MASAŽA

Ova masaža je tretman u kojem pomoću specijalnih pokreta koje koristimo postižemo potpunu relaksaciju. Uključuje tretman donjeg dijela tijela (stopala, potkoljenice i natkoljenice) ili gornjeg dijela tijela (kompletna leđa, vrat i nadlaktice). Masažom se otklanjaju napetost i bolovi uzrokovani nepravilnim položajima tijela, dugotrajnim sjedenjem te se stimulira krvožilni sustav i limfni sustav. Pri ovog stimulativnoj i opuštajućoj masaži najbolje je jačinu pritiska savjetovati s maserom.