Hidrodermoabrazija

I licu treba wellness tretman, ne samo Vama. Ovaj ugodan i bezbolan tretman će uz pomoć cirkulirajuće vode obogaćene kisikom i vitaminima mehanički očistiti kožu i vratiti joj željeni sjaj. Poznat je i kao ‘Celebrity Facial’ jer uklanja umoran i beživotan izgled.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA TRETMAN HIDRODERMOABRAZIJE?

Hidrodermoabrazija popularan je tretman u beauty svijetu, namjenjen svim tipovima kože. Uklanja mrtve stanice kože, ujednačuje ten, uklanja mitesere te radi dubinsko i temeljito čišćenje. Može se usporediti sa blagim do srednje jakim pilingom po svojim rezultatima, a tijekom samog tretmana umanjuje vidljivost sitnim ožiljcima i površinskoj pigmentaciji. Rezultat su uklonjene mrtve stanice, čiste pore, koža ‘prodiše’, a sama koža izgleda njegovano, zaglađeno i sjajno te bolje upija hidratantne kreme i serume.


ŠTO JE MOGUĆE TRETIRATI?

Ovaj tretman prvenstveno je namijenjen čišćenju lica, ali pri konzultacijama sa specijalistom moguće je dogovoriti tretman i za neki drugi dio tijela. Posebno je pogodan za osobe s aknama i proširenim porama. Preporučuje se da se tretmani rade na svakih 30 do 60 dana, a po potrebi i češće.


TRETMAN I POSTUPAK

Uklanjaju se nečistoće s lica i radi enzimatski piling. Tretman sam po sebi nije agresivan, potpuno je bezbolan i daleko manje iritativan od klasične mikrodermoabrazije. Sam proces ovakvog čišćenja traje 15 minuta. Po njegovom završetku, aplicira se kisik uz dodatak ampule hijalurona ili vitamina, radi se lifting masaža, nanosi maska za kožu, a kao završni dio koža se hrani završnom kremom odnosno serumom.


OPORAVAK

Ovaj neagresivan tretman nema nikakvih negativnih posljedica, stoga ne postoji period oporavka ni posebna
uputstva za održavanje kože ili izbjegavanje pojedinih situacija.